Van den Akker Plaagdierbeheer werkt al vele jaren naar volle tevredenheid met de wespenval WaspBane®

Waarom WaspBane®

De enige effectieve wespenval

WaspBane® heeft bewezen het aantal wespen te verkleinen in plaats van te vergroten. Dit in tegenstelling tot andere wespenvallen die er, ondanks dat ze wel wespen vangen, toch voor zorgen dat het aantal wespen toeneemt in het te beschermen gebied.

Geen wespen meer!

Hoe kan dit? Iedere dag gaat een aantal wespen van een wespenvolk op zoek naar voedsel. Deze verkenners vinden dit voedsel vaak op onze terrassen in de vorm van zogeheten goedkope wespenvallen en decoratieve potjes gevuld met limonadesiroop. Alle vallen die op dit moment op de markt zijn, bieden de wespen de mogelijkheid om na het eten te ontsnappen uit de val. De wesp gaat direct andere wespen van zijn volk waarschuwen waar voedsel te krijgen is. Een val wordt dan onbedoeld een voedingsbron en uw terras ligt plotseling aan een drukke aanvliegroute voor vele wespen.

Het gevolg is een toename van wespen op uw terras die hun voedselbron zullen verdedigen. Een ander gevolg is dat tientallen, zo niet honderden wespen onnodig worden gedood. Zonde, want wespen zijn ook zeer nuttige insecten. WaspBane® is zo ontworpen dat ontsnappen niet mogelijk is en dat de verkennende wespen meteen gedood worden. Zij krijgen geen kans hun volk te waarschuwen en op te halen en de schade blijft beperkt tot enkele wespen.

Daarom WaspBane®

WaspBane® vangt alle soorten zogeheten limonadewespen (steekwespen) die in ons klimaat voorkomen (Vespula- en Vespa-soorten). WaspBane® onderscheidt zich van alle andere vallen doordat WaspBane® gericht is op het beheersen en niet op het massaal vernietigen van wespen. WaspBane® doodt alleen die wespen die bij uw terras komen en u echt hinderen. WaspBane® is daarmee een duurzaam product.

Download hieronder de handleiding en de instructies om het optimale uit uw WaspBane® wespenval te halen.

De WaspBane® wespenval is eenvoudig te gebruiken. Hij werkt echter niet zoals u gewend bent van andere vallen. De kwaliteit van een goede wespenval hangt dan ook niet af van hoeveel wespen gedood worden, maar hoe goed wordt voorkomen dat wespen in het gebied komen dat u wilt beschermen. Voor een optimaal resultaat van de WaspBane® kunt u de instructies uit bovenstaande taakbalk volgen. Hier vindt u informatie over het gebruik van de WaspBane®, de meest geschikte plaats en tijd om de val te plaatsen en informatie over het onderhoud en het opruimen van de val. In de handleiding vindt u uitgebreide informatie over het monteren en installeren van de WaspBane®.


Voor meer informatie over de WaspBane® wespenval zie www.wespenbeheer.nl

Contact

Van den Akker Plaagdierbeheer

Roorveld 18A

6093 PL Heythuysen

Telefoon: 06-40409822

E-mail: info@plaagdierbeheer.nl

KvK Roermond nr 12052964

BTW nr NL1501.32.463.B01

© 2017 Van den Akker Plaagdierbeheer | Algemene Voorwaarden | Sitemap | Developed by ATH-ICT